Borkollégium Pop-up School






A Kékfrankos Április Nagykóstolón is lesz Borkollégium Pop-up School, ahol a vendégek érdekes és közvetlen, ingyenes előadásokat hallgathatnak félóránként más-más előadó prezentálásában 17.00-18.30 között. A kurzusokon való részvételt a belépő díja tartalmazza!

Kékfrankosok és bikavérek szerepe a csúcsgasztronómiában
Előadó: Szik Mátyás (Örökös Magyar Bajnok Sommelier, Four Seasons Budapest beverage manager)
Időpont: 17:00
Tételek:
Takler Kékfrankos Reserve 2013
Szent Gaál Pincészet Szekszárdi Bikavér 2015

Prémium kékfrankosok a Juhász testvérektől, az Öreg-Gesztenyés dűlőből
Előadó: Juhász Ádám (főborász, Juhász Testvérek Pincészete)
Időpont: 17:30
Tételek:
Juhász Egri Kékfrankos Grand Selection 2009
Juhász Egri Kékfrankos Grand Selection 2011

A kékfrankos, ha osztrák
Előadó: Vancsik Ivett (nemzetközi borakadémikus)
Időpont: 18:00
Tételek:
Markus Altenburger Leithaberg Blaufränkisch 2011
Stephano Eisenberg DAC Reserve Prospero 2009

Pop-up school 2017-ben